dilluns, 10 de desembre del 2012

3a trobada

La tarda no va començar en bon peu ja que vam tenir un malentès amb en Cosmin i va entendre malament el lloc on havíem quedat. Això va provocar que en Toumani i jo comencéssim a patir símptomes d'hipotèrmia a l'estar més de 20 minuts esperant-lo sota la tramuntana.  Un cop arreglat, vam poder seguir els plans previstos.

"La verdadera historia de Mr. Snow" és l'espectacle que vam poder anar a veure el dissabte amb en Cosmin i en Toumani. La veritat és que la vam clavar, va ser fantàstic. Un espectacle que va fer honor als premis que ja havia rebut i un màgic que era un autèntic showman.


Vam disfrutar com nens petits i vam estar molta estona comentant la jugada i discutint els trucs. Al final de l'espectacle en Cosmin i en Toumani van tenir la sort de poder-se fer una foto amb l'artista.


En definitiva, una tarda diferent, entretinguda i molt divertida. Els vaig acompanyar a casa tot decidint què podriem fer la setmana vinent. En Cosmin tenia ganes d'anar a la platja; crec que ho descartarem.














Finalment, us deixo amb un enllaç per veure un trosset del l'espectacle que vam veure: 

http://www.youtube.com/watch?v=Z-3I1oFBOns


Guillem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada